ledig,besök på virginska och iphone!

Halloj :)
idag var jag ju ledig , men jag vaknade endå kl halv nio så jag gick upp och städade mitt rum.
Sen åkte jag hem till pappa där jag nu sitter. på Bussen träffade jag Anna B och felicia, jag följde med dom till åhlens där jag köpte en ny platttåg för min var söder i mosre när jag skulle använda den ., 
Sen på hm för anna leta vantar åt sin pojkvän :) sen gick jag hem för pappa väntade, när jag kom hem sa han att Ingvar från virginska hade ringt och sagt att vi kunde komma och kolla på Frisör redan idag så vi åkte dit, det verkar jätte bra och jag ska verkligen kämpa för att komma in där :). Efter det gick vi upp på stan och jag fick min efterlängtade Iphone :).
nu har vi precis ätit tacos och ska snart kolla på idol .
hoppas ni får en bra kväll / F

HELG!

hej :) ja nu är det ju faktist så att det är helg för mig :)
just nu sitter jag och snygg-malin i den fula bruna skinsoffan, malin leker med ett ljus:p

Idag har jag bestämt mig för att verkligen satsa på skolan nu det är ju faktist inte långt kvar av 9:an och jag ska verkligen kämpa för att få betyg så jag klarar att komma in på frisör. JA för det är faktist det jag vill, jag som var helt inne på Handel men jag har ångrat mig. Kanske är dumt? men känns som jag vill göra nått kul dom tre sista åren av skolan . och jag kan ju alltid plugga vidare efter.

Snart  jag och malin kolla  på film och äta fruktsallad:)
Ha en bra kväll / F

kortis tisdag

halloj :)
Skolan i dag gick riktigt fort , fast det kanske var för att jag fick sluta ungefär 45 minuter tidigare för vi hade kemiprov, och för att jag inte skulle göra det idag så fick jag gåhem istället för att sitta i korridoren och glo.
Nu har jag precis skrivit om min Prao och ska snart begrava mig i kemiboken men först en blogg paus ;).
Skulle behöva in till örebro i dag med och byta en kjol får se om jag hinner det annars får jag ta det ihelgen plugga kanske är viktigare än kläder ? Måste egentligen göra matte läxan som är ungefär en vecka försenad men funderar på att göra den i morgon istället 7orna har innebandyturnering så vi har ingen gympa så då passar det ju galant att sätta sig med matteboken :)

men nu ska jag sätta mig med kemiboken ett tag men skirver säkert mer i kväll.
ha det bra så länge / F

snöö och bullbak!

halloj:)
idag har det snöat hela dagen här, så nu är det vitt överallt.
i skolan idag hade vi hemkunskaps prov och det känns som det gick rätt bra, mycket bättre än vad jag trodde iallafall för jag hade nästan inte pluggat alls.
efter skolan så gick jag hem och bakade bullar :) känner mig som en riktig husmor för i går bakade jag pepparkakor också. Efter jag hade bakat bullarna tog jag med emil på en promenad i snöiga nora, vi gick förbi min farmor och farfar och sa hej och när vi gick därifrån fick vi med min gammla gåstol, tänk att den fortfarande fanns kvar.
nu har jag en trött emil i knät som inte alls tyxker att det är någe kul att sitta här så jag blir tvungen att sluta och börja sjunga monster sången istället.
ha en bra kväll / F



Hemmakväll i Soffan .

Hej igen .

Jag stannade i nora i kväll känner att jag inte orkar så mycket och behöver tid till att tänka på vad det är jag egentligen vill med vissa saker så en hemmakväll i soffan är vad jag behöver!
så nu har jag precis bytt om till mina lila pjamasbyxor randiga raggsockor och min stora stickade tröja med högkrage inget av dom matchar med varandra men känner att jag inte riktigt orkar bry mig om det och jag ska ju faktist bara vara hemma :).
Nu håller min älskade mamma på att göra bakad potatis och skagenröra så det ska jag mumsa på till idol, och sen blir det film och en kaffelatte för det är fortfarande jätte kallt hemma hos oss.
Sen blir det sänggång tidigt ska ju upp på dom öppnahusen i morgon men känner mig inte sp taggad på det heller hade häldre haft sovmorgon i morgon men det är ju sista chansen att kolla på skolorna innan vi ska välja i januari.
SÅ TAGGA FRIDA! ska försöka få med malin i morgon iallafall :) och så ska ju mamma och pappa med såklart jag tror dom är mer nyfikna än vad jag är :P.

Men nu ska jag hjälpa mamma med det sista innan maten  ha en underbar Fredagkväll / F






Fredag!

halloj (:
Nu är min prao slut :( jag bävar redan för nästa vecka i skolan ,är riktigt skoltrött just nu:/
i kväll blir det nog bara att ta det lungt kankse ska träffa Cicci men har inte fått tag på henne än..
I mogon är det öppnahus pågymnasieskolorna så jag ska till wadköping och risbergska och evenuelt virginska, tror malin skulle med dit .
Nu ska jag nog ta och stoppa ner min lillebror i vagnen och gå ut på en långpromenad i snön .
ha det bra / F

snöig torsdag!

hej :)
Det snöa i går och i morse när jag vaknade låg snön kvar det trodde jag aldrig att den skulle göra.
så när jag gick till jobbet i dag så var det jätte kallt och halt. hade med Emil dit till kl halv 12, men han var snäll och lugn och satt i hans nya fina vagn nästan hela tiden.
Efter jag slutat följde jag med malin upp och köpte färg och gardiner, är lite små avundsjuk på dom faktist. Funderar på att köpa ett par sånna fast i bruna när vi flyttar till huset.
Nu i kväll har jag och Viktor varit ute och gått i kylan Jag tycker verkligen inte om när det är kallt.
Nu ligger jag isoffan med tjocka mjukisbyxor raggsockor och kofta men mina händer och fötter är fortfarande som isbitar. så sommaren är väldigt välkommen av mig.
men nu ska jag ta och koka mig en kopp te ha det bra / F

:)

Eftersom ni på sista tiden har hört så mycket om min kära vän Andreas så tänkte jag att ni säker är nyfiken på hur han ser ut, så här mina kära läsare har ni honom killen med ett hjärta av guld!



Breaking My Own Heart

halloj ::)
idag slutade jag tidigt. Efeter jag hade slutat tog jag med Emil ut på en promenad han somnade som vanligt i vagnen så jag fick lite tid att tänka.
Det kanske är att kämpa för jävels när den andra endå inte verkar vilja ha nått seriöst utan bara vill när han har lust ?
krukset med det hela är ju att jag tycker om honom så mycket. Men förhoppningas vis kommer allt ordna sig när han kommer hem . om inte annat kanske vi allafall kan avsluta på ett snyggt sätt.

men nu ska jag ner och gratta göran sen ska jag till cicci men ha en bra kväll / F


en roligt måndag !

hej (: tro det eller ej men idag var det en rolig måndag.
jag har ju praoat så jag började klockan tio, sen kom en leverantör och visa smycken.
sen plocka jag och eva upp massa nya fina kläder och så klart stod jag i kassan:)
efter jobbet så gick jag med mamma och emil på stan köpte en svart mys dess kände att mina andra börjar bli rätt slitna.
nu sitter jag i sängen och funderar på vad jag ska hitta på i kväll. jag skulle behöva ner på skolan och hämta lite böcker har kemi prov tisdag nästa vecka men jag tror inte jag orkar gå ner dit. kanske ska tviga med sara ut och gå i stället var jätte länge sen vi träffads förutom i skolan och jag saknar våra promenader :/ .
men hoppas ni får en bra kväll / F

snygg cicci!

halloj. nu åker jag till snyggcicci och sover där inatt ,
TACK SNUTTAN FÖR ATT DU FINNS! <3
Ha en bra kväll / F

this is the life!

Halloj (:
idag är en sånhär dag när jag inte har ork till nått och tårarna känns inte långt borta.
men va iallafall med mamma in till örebro , kolla lite på ike till grejer till rummet i nya huset men är som sagt inte på humör så jag hitta inget. Annars brukar jag vara sån som alltid hittar nått.
Nu är jag barnvakt åt emil, men han ligger i vagnen och sover.
sen ska jag nog gå och sova känner mig endå inte sådär super social idag.
och så saknar jag min cicci med hon åkte till stockholm i torsdags och nu tycker jag att det är dags för dig att komma hem så i kan sitta i soffan med en kopp te och skratta åt människor ;).
Och såklart sakar jag D .

godnatt :)

Nu har Lena,william och rickard precis åkt hem.
jag var nere på fritidsgårn en sväng med malin och kolla på när pontus larsson oc thimmy spelade. träffade Linnea ,ecke och miche där nere med trevligt.
men nu ligger jag i sängen och ska sova så jag orkar upp i morgon .
sovgott allihoppa / F

tapeten :)

Fast här ser den nästan grön ut. men i verkligheten går den i guld och brunt :)


lördag!

halloj (:
just nu sitter jag isängen med värdens sötaste bebis bredvid. han har precis förstått att han kan låta, så han har en röstnivå så man får tinitus:P men söt är han för det. just nu ligger han och kämpat att rulla över på rygg, han kaan från rygg till mage men tvärt om verkar vara lite krongligare.
När jag vaknade idag var det folk här och kolla på våran lägenhet, sså när jag kom nerspringade i trappen med pjamas och håret åt allahåll står snyggviktor i vårat vardagsrum xD
När dom hade gått så gick jag och mamma och kolla tapeter till mitt rum i huset, så nu är den bestämd och klar jag lägger upp en bild på den sen :) får vi se vad ni tycker jag tycker iallafall att den är jätte fin :)
Ikväll kommer Lena rickard och william och äter middag hos oss. har inte träffat dom på jätte länge så det kan nog bli rätt trevligt :)
Och i morgon blir det upp rätt tidigt för vi ska in till örebro och köpa en vagn åt Emil och sen kolla på en iphone :).
är ju som sagt rätt taggad på en sån , men jag har ju iochförsig bara haft min andra telefon sen i agusti så jag kanske skulle ta och vänta ett tag, pappa trodde att iphonen snart skulle gå ner lite i pris med . men att kolla skadar ju inte ;) ja just det jag måste köpa en laddare till min dator med jag spillde vatten i hela den förra veckan, och mamma tycker inte det är så kul att jag okuperar hennes dator hela dagarna ;)
Men hoppas ni får en mysig lördag i solen / F

I don’t care what they say I’m in love with you !

Jag saknar dig så otroligt mycket varje dag och varje sekund
kooom hem!


depp!

halloj igen (:
ikväll är det en sån här typisk depp kväll .
jag är sjuk, så jag kan inte umgås med mina kompisar för jag vill inte smitta dom, D är inte hemma och andreas har precis suttit och berättat om nån kompis kompis eller nått som höll på med andra tjejer i lumpen .
Mitt humör är på Topp..
Så jag ska lägga mig isoffan med godisskålen och dra täcket över huvudet.
Ha en bra kväll / F




det är fredag och jag är fortfarande sjuk !

hej (: jag har fortfarande feber, och det suger! jag vaknade kl 8 för jag hade så gryt ont i halsen, men som tur är det ju vakna med the voice och det förgyller ju vilken morgon som helst.
Min pappa var nyss här och hälsade på trevligt trevligt. Mina kompisar ska in till Stan idag och jag vill med , men icke jag ska vara hemma och bli frisk..
mamma var i lindesberg en stund på morgonen och jobbade och hälsade på anneli som har en butik där och den underbara människan gav mig massa kläder för att jag är sjuk ett stort hjärta till henne så nu sitter jag spänt och väntar på att mamma ska komma hem , hon kommer SNART :D hon skulle bara förbi och hämta min telefon som äntligen är klar . men jag funderar stark på att köpa en iphone i stället (: är det nån som har en sån som kan bertätta för och nakdelar ? (: .
Hoppas ni får en bra fredag och jag skriver nog mer i kväll / F


blev ett inlägg till idag (:

jag försöker nämligen att gå andreas att skaffa en blogg , men han vägrar.
han tycker inte att han har något att skriva om:p men vem har igentligen det innan ?
men sen när man loggar in här och ska sätta sig att skriva ploppar det upp massor i huvudet och inläggen blir oftast jätte långa xD. men iallafall när jag sa att han skulle skaffa blogg så frågade han vad han skulle skriva, och jag kom på den briljanta iden om att han  kunde ju fylla sin blogg med FRIDA ÄR BÄST, men inte var han så peppad på det heller , vilket jag tycker är väldigt konstigt (; gör inte ni ? .

Men om nu han har lust att gå in på min blogg och läsa så ska han veta att han är BÄST vad än alla andra säger. och en sån bra vän som han är vet jag många som skulle kunna döda för!


här är han underbara Emil <3

glöm aldrig att jag älskar dig !<3

torsdag!

hej (: idag var jag hemma från skolan, jag har sovit nästan hela dagen. var nere och tog Emil ett tag så att mamma kunde städa undan men sen kom ullis ett tag och tog honom och då gick jag upp och sov igen . Imorgon hoppas jag att jag kan gå till skolan så jag inte missar mer än vad jag redan har gjort. Fast endå känns det bättre att vara hemma och vila så jag kanske blir ordentlig frisk , Annars blir det ju att man går till skolan några dagar och sen är hemma igen för att man verkligen inte orkar dom sista och då blir det ju oftast tordsag fredag man är hemma så då är det ju oftast dom lektionerna som får lida..

Onsdag !

hej (: . Jaha nu var man sjuk ennu än gång , jag är så trött på det här nu. jag var i skolan fram till lunch sen gick jag hem. jag har ont i hela kroppen och hostar och jag kände att jag inte ville smitta ner hela skolan. jag var iallafall hos doktorn i måndags igen och dom skicka in en remiss till läkargruppen så nu väntar jag på en tid där så jag kanske kan få bukt på min förskylnig . igår hade jag och cicci våran tvkväll egentligen är ju dom på onsdagar men vi har fått flytta för att hennes dumma dans har bytt dagar, men vi får väl hitta nya program i stället för det okända och medium för dom går ju på onsdagar :/. vi hade sveska prov i går med , Det gick okej . vet ej om Linnea eller viktor kommer förbi en stund i kväll får se hu pigg jag är. hoppas verkligen att jag mår lite bättre i morgon så jag inte missar mer i skolan känns inte som om jag kan göra det. men nu ska jag bädda ner mig i soffan framför tvn med en stor kopp te. ha det bra / F

lördag eller ja egentligen är det ju söndag (;

halloj (: . i morse gick jag upp tidigt för att åka till örebro med cicci och min lillebror för mamma och robert skulle klippa sig. vi gick på stan en stund, sen när mamma var klar så hämta hon Emil och jag och cicci gick hem till pappas lägenhet han är som vanligt inte hemma . efter det så kom erika och felicia hit, vi åt mat och sen gick vi ut och där träffade vi Andre och Danne. sen gick vi hem för att john Ciccis man skulle komma och hämta henne (; . när dom hade åkt så gick vi ut och satt oss i busskuren för vi skulle igentligen åka till lillån fram och tillbaka. men vi ändra oss och två turkar kom och höll oss sälskap ;). sen så ragga erika och fillos upp nån mysko kille som just nu sitter i min fotölj :O. men ska snart köra ut honom för jag vill sova för i morgon ska jag upp tidigt för jag mitt smarto glömde pappas farsdag present i Nora så jag måste åka dit i morgon och hämta den sen in´hit igen för pappa och jag ska ut och äta. Sov så gott / F

jaha då var man brunett igen

hej :). i går var jag hos friösren och vart brunhårig, höll på att börja gråta :P är ju så van att vara blond och hlt plötsligt blev man jätte brun :P. men nu börjar jag vänja mig och det vart faktist väldigt fint. Skolan idag var okej vi hade fysik prov men det var faktist jätte lätt. efter skolan kom carro en stund och lämna lite kläder, sen var vi nere på skolan en halvtimme för carro skulle prångt träffa eva !. nu kom jag precis hem från babysimmet var och kollade på min prins, så duktig var han och man blir så stolt, och så klart var ju han sötast av alla, och så Filippa såklart. men nu ska jag gå och fixa en kopp te och kurera min hals ha det så bra och sov gott / F

Sjuk igen !

jaha då var det dags igen , jag som verkligen inte kan vara sjuk nått mer nu. har varit borta i flera veckor sammanlagt från skolan . har varit på vårdcentralen ett antal gånger men dom säger att det bara är ett virus och jag ska gå hem och vila en vecka. men hur ska jag kunna göra det när jag har skola att sköta? men i dag och det ju söndag så får passa på att sova mkt kanske jag mår bättre i morgon , måste iallafall gå till skolan för efter ska jag klippa mig och färga tillbaka håret brunt. egentligen vill jag nog ha kvar mitt blonda men är så himla trött på utväxten jag måste gå och bleka var 6 vecka det är ju inte gratis precis . Så i vinter blir det brunt som gäller sen får jag se om jag bleker det igen till sommaren:). Men ha en bra dag / F

borta bra men hemma bäst.

hej (; nu är jag hemma igen efter en vecka Helsingborg.i dag vart jag bjuden på bio av min käraste erika för jag har ju fyllt år, vi kolla på låt den rätte komma in. jag som har läst boken tyckte att den var mkt bättre än filmen,filmen var hattig och stämde inte alls med boken. Jag fick en ny bok av erika också hon tycker att jag ska börja läsa igen, har sånna perioder i bland att jag läser jätte mkt och ibland inget alls. Men i morgon tänkte jag lägga mig i sägen men en kopp te och börja läsa boken, den verkar faktist rätt bra :). Måste plugga i morgon med vi ska ha fysik prov på tisdag, Atomfysik och vi har knappt gått igenom det och jag fattar verkligen NADA. Men men det är väl bara att begrava sig i bökerna ,kanske poletten trillar ner nångång :P känns bara så surt att sitta och försöka lära sig nått man inte kommer ha nytta av sen , vore en annan sak om det var nått roligt som jag vet att jag kommer ha nytta av men jag kommer väl aldrig behöva veta vad det är för molikyler och atomer som finns i en lysrör ? Men nu ska jag ta och sova ha det bra / F