Nya tag!

hej!
nu var det ett tag sen jag skrev igen..
jag har helt enkelt inte haft någon lust det har varit förmycket på sista tiden.
mitt sommarlov har bestått av jobb jobb jobb och yttligare jobb, flytt. det har också varit en bergodalbana gällande mina relationer och känslor..

 jag och min bästa, mannen i mitt liv (ja jag var verkligen säker på att han var det) har efter en sommar med missförstånd, tårar, avsked och återföreningar gått skilda vägar. och jag måste erkänna att det är bland det värsta som har hänt mig, han var ju mitt allt den jag älskade och den jag skulle dela mitt liv med!
jag vet att vi båda två försökte in i det längsta att vi båda två kämpade men det räckte inte. jag kommer aldrig lägga skulden på honom därimot har jag tillåtit mig själv att vara ledsen och mest av allt sakna och det är nödvändigt för att kunna acceptera och så småningom "gilla"läget.. och hur jobbigt och hur dåligt man än mår och hur många gånger man än intalar sig att det inte går att leva utan personen så går det över, det tar tid men man kommer ta sig ur det levade och kanske tillochmed starkare!
jag kommer alltid älska honom och våran tid tillsammans..

Mitt i allt fick jag äntligen min lilla etta inne i örebro och utan att tveka tackade jag ja, kunde det komma mer lägligt, en chans till en nystart och det kan man inte tacka nej till! tack vare mina underbara vänner och familj som hjälpte mig med packning planering och flyttning så gick flyttet smidigt trotts att jag jobbade nästan all min vakna tid!

och nu sitter jag här i min fina soffa med massa ljus tända efter första dagen i 2an klumpen i magen och tomheten finns självklart kvar och tårarna är inte långt borta men jag har sakta men säkert kunna acceptera den, JAG FÅR VARA LEDSEN OCH JAG FÅR SAKNA det är okej och jag kommer överleva!


det vart mycket känslor i dethär inlägget men kände att jag behövde skriva av mig lite!

Hoppas eran sommar har varit toppen och att ni är ordentligt utvilade och peppade inför hösten!
nytt läsår och ett år närmare studenten nu satsar vi all in och satsar på en super höst För vad har vi att förlora??
ha en underbar kväll/F

.

Jag tänker på alla de saker jag sa
Allt som jag lova när det kändes bra
Jag menade allt men jag har ändrat mig nu
Mitt hjärta det bultar det finns bara du

Jag ville va stolt utan regler och krav
Men åh vad jag önskar jag hade dig kvar

Så ta mig tillbaka in i ditt liv
Jag ångrar mig nu vill inte va fri
Jag bönar och be
Men det struntar jag i