tröst shopping!

halloj (:
Har ni tänkt på hur alla bekymmer bara förvinner när man går och rycker i kläderna i affärerna.
Idag känndes det iallafall som världens bästa medecin (: .
Dock fick jag inte med mig då mycket hem, men två linnen och en kofta vart det iallafall .
och nu undrar ni säkert varför jag tvinga in min bästa kompis För att tröstshoppa?
Och då kan jag berätta utan att avslöja för mkt att jag och D inte kommer träffas någe mer, Allafall inte just nu men tror inte det kommer bli nått sen heller. Det suger det gör det men jag ska klara det, och med hjälp av mina kompisar tror jag det kommer gå väldigt bra , visst jag kommer vara ledesen några dagar men det måste man få vara eller hur ? .
I morgon är det ju nyår och då ska man vara glad , jag För min del kommer föst äta 3 rätters middag med mamma, robert, moster och janne MYS. Sen ska jag möta upp Erika vid Slottet och vänta in tolvslaget , sen hem till pappa För jag och erika ska sova där så vi slipper trängas med alla som ska med bussen till nora på natten .
Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv med Robert , och känner en sån enorm längtan till D . Jag vill Träffa han nu , men han vill ju inte det sammma som mig tråkigt nog.
Men nu ska jag vara social mot robert några minuter sen blir det att kila upp till sängen , jag sov hos cicci i natt så blev inte så mkt sovande,
Sov gott och Gott nytt år på er om jag inte hinner blogga nått mer , men vi hörs 2009 Pusss på er / F

Söndag !

halloj (:
Idag är det en helt vanlig söndag, men endå inte För det är världens bästa söndag För jag är med kim och oscar sveriges bästa killar om man frågar dom själv xD.
Dom spelar buzz och jag sitter här och bloggar. Snart ska jag gå upp till mig och fixa det sista innan jag och erika åker till örebro . Vi ska kolla på bio och sova i pappas lägenhet, hur mys låter inte de ?
Men nu tjatar Kim och oscar om att jag ska vara med och spela så jag ska gå och klassa ut dom. :)

Ha en bra söndag alla läsare :) / F

ännu mer julfirande

Halloj (:
idag bar det av till tibro för att fira jul med min morbror peter och hans tjej annakarin , moster lotta och mina tre älskade kusiner och morfar och ingrid. Det var jätte mysigt , och massa god mat .
Idag fick jag även träffa tomten jag tror det var första gången sen jag var ungefär 6 år . Max hoppa jämnfota upp och ner på golvet när han såg tomten komma utanför fönstret, Tänk att det kan göra barn så glada, och visst blir man lycklig när man ser hur ögonen börjar tindra på dom små (:
Nu ska jag gå och sova .
Sov gott allihoppa / F


fredag

Halloj (:
Idag var jag och erika inne i örebro , oj va mkt folk det var där .
Gossip girl boxen strumpbyxor och en hårklämma fick iallafall följa med mig hem .
nu i kväll har jag Träffat min kära kim som kom hem från brasilien idag oscar och malin kom med Förbi :)
nu ligger jag isängen och ska snart sova För imorgon bär det av till tiro För att fira jul med min morbror :)
Puss och godnatt /F

Juldagen

Halloj :)
Hoppas ni hade en bra julafton, det hade iallafall jag .
Det började med att pappa väkte mig och sa att det snöade ute. Vi åt frukost och öppnde julklappar, Jag fick Kläder, skor , hörlurar, parfymer Av pappa. efter det åkte vi till mamma och åt lunch sen åkte pappa vidare men jag stannade. vi kollade på kalle anka och efter det öppnade vi julklapparna från mammas sida och då fick jag ennu mer kläder, pengar presentkort och en Jättefin Hög femarmad ljusstake . Sen åt vi mat igen Efter maten så kom chrill vi kollade på början av tomten är far till alla barnen sen satt vi oss och pratade med mormor och moster , Robert janne och lasse var så fulla så man knappt kunde prata med dom , lasse hade nämligen som mål att supa janne under bordet men jag tror nog han vart fullast xD. Vid kl 1 gick Chrill hem och jag la mig och sov. Vaknade kl 11 i dag men har fortfarande inte kommit ur mina snygga Rödrandiga pyjamas byxor Från polarn o Pyret jag fick av mamma igår och nu känns det som det inte är någon idee att byta om ;)
I morgon blir det nog in till örebro med erika och kolla in mellandags rean :D
ha en bra kväll / F

Snart är det jul

ja kan ni tänka er en ynka kväll kvar till julafton ?
Nu sitter jag hemma hos pappa han har gjort en massa julmat och snart kommer två av hans kompisar hit och äter.
Imorgon blir det som vanligt jul hemma hos mamma med allt man kan tänka sig och massor med folk Det är ur mysigt och jag LÄNGTAR! Men jag kommer såklart sakna farmor och farfar som jag inte kommer träffa på hela julafton för dom är hos faster i stockholm.
Men chrill kommer ju på kvällen så det blir bra endå :)
Men nu ska jag hjälpa pappa med det sista .
Godjul allihoppa och jag hoppas ni får en underbar jul och att tomten har med sig många paket / F

God morgon:)

Halloj :)
Nu ska jag snart springa till skolan , Bara malin och oskar blir klara.
Jag gick upp kl 6 idag så jag har varit klar rätt länge :)
Efter skolan blir det öret och handla dom sista julklapparna Har emil moster och Robert kvar .
men nu väntar skolan
Hejhopp / F


dålig uppdatering!

Halloj :)
nu var det ett tag sen jag skrev, och mycket har hänt på den tiden :)
D har kommit hem från lumpen nu på RIKTIGT ;D
Malin har fyllt 16 :)
Och min farfar har fått cancer:(

I går grattade vi malin först hemma hos henne sen fortsatte vi ner och kolla på talangen sen gick jag hem eftersom jag har jobbat i dag ..Jag skulle egentligen inte ha slutat förens kl 4 men det var så lite folk så jag fick gå en timme tidigare.
Jag följde med pappa till farmor och farfar en snabbis och sa hej ,sen hem och kollade på när moster och mamma gjorde julgodis. ikväll blir det sanningens ögonblick och sen tidig säng gång och i morgon efter skolan ska jag köpa julklappar med min pappa .
Ha det bäst / F

äntligen en lungn kväll!

Halloj:)
Idag skrev jag mitt sista prov för 2008, och oj va skönt det känns. Hela denhär veckan har jag pluggat till olika prov och så nu äntligen kan jag sitta i soffan utan att ha dåligt samvete för att jag inte sitter med näsan i nån jäkla bok. Så det är precis det jag gör sitter i soffan och gör ingenting, och snart ska jag lägga mig i badet :)
I morgon är det fredag och luciafirande i skolan så vi ska till kyrkan och kolla på luciatåget på morgonen. och i morgon är det BARA en vecka tills jullovet det är välbehövligt kan jag säga :)
men nu ska jag hoppa i badet ha det bra / F

kortis inlägg

heej :)
skolan idag var okej jag försov mig så jag kom inte till skolan förens typ 10 i 9.
På hemkunskapen bakade jag pepparkaksmuffins och på matten var det prov och tro det eller ej men det var faktist väldigt kul :)
Efter skolan har jag och malin pluggat religon har prov i morgon :S vi var nere på skolan ett tag och prata med folk för vi kände att vi behövde en paus från läxläsningen ;)
Nu har mali precis gått hem och jag ska hoppa in en snabbis i duschen sen blir det religonsboken igen :)
Sov gott allihoppa / F

2 advent

Halloj :)
nu var det ett tag sen jag skrev här igen men jag har fakitst inte haft nån lust att sätta mig framför datorn.
I fredags Träffade jag först D och oj vad jag hade saknat honom. Efter det så gick jag och malin till Kim och Oscar , Kim spela gitarr och oscar satt vid datorn så jag och malin bestämde oss för att gå ut men då vart det fart på killarna För dom skulle till 47:an och äta. Malin ramlade på vägen dit ;) Sen gick vi hem till Kim igen och kolla på en film men jag hann inte se klart det eftersom jag var tvungen att sova för jag skulle jobba .
så det vart upp tidigt på lördagsen och jag jobbade från halv 11 till ett sen gick jag hem och sov en timme.
Sen gick jag ner och drack lite glögg med mamma,pelle och robert sen somnade jag igen kl 8 på kvällen och vaknade inte förens klockan halv 9 i morse :)
Nu har jag precis varit ute och gått med Emil och snart kommer Malin :)

Ha en bra dag /F

Du är bäst !


                          ♥Cecilia Nordström♥

dålig uppdatering!

Halloj :)
Jag har inte varit inne på datorn på hur länge som helst nu.
I måndags var vi på Gyo-besök på lindeskolan, jag kolla på handel och fordon, på kvällen kom viktor men jag somna som vanligt i soffan :)
Tisdag fick jag gå upp kl 5 på morgonen för min klass skulle till stockholm på studiebesök på riksdagen och självklart shoppa och bussen gick kl 6 från skolan, och som ni säkert vet är det inte så lätt att sova i en buss med 20 personer som har allsång längst bak ;). Riksdagen var rätt dryg men sen gick vi på stan jag köpte ett par skor en jättestor grön stickad tröja och julklapp till mamma och emil .
och igår var det vanlig skoldag igen och efter skolan CICCI som jag inte hade träffat på 10000 år kändes det.
Och så till idag, Först var det ju såklart skola där vi gjorde nått test om våra internet vanor och fritidsintressen och efter skolan Självklart Cicci, man får ju passa på att umgås med henne när man har chansen Jag som egentligen borde sitta hemma med nästan i skoböcker men icke när man kan umgås med sin favorit ;) vi sitter som vanligt framför tv:n och har precis ätit köttbullar som ciccis pappa hade gjort :)

Men nu ska jag forstätta stirra på tvn ha en bra kväll / F ♥


                                                              tänk om du bara kunde berätta hur du ville ha det!