Tisdag!

Halloj :)
Victoria sov hos mig natten till idag så det blev en myskväll framför tvn i går och idag har vi spenderat dagen på Marieberg galleria :) Nu har vi precis kommit hem och ska ta en promenad i det fina vädret som verkligen gillas av mig:) Senare ikväll får jag middagsgäster så jag ska ställa mig och göra en skaldjurssallad Fasen va vuxen man känner sig när man inte har någon vuxen i lägenheten ;)
Men nu tjatar victoria på att vi ska gå ut,
Hoppas ni har haft en bra dag och får en underbar kväll Puss/F






Snart sommar??

God morgon :)

Eller ja jag och Emil har varit uppe sen halv sju och hunnit med en promenad till lekparken och sen ner till sjön och kollat på ankorna. nu sitter i i soffan och Emil äter glass Det är ju faktist Lördag! när glassen är uppäten tänkte vi ta ett bad sen ska jag ringa Emelie och kolla om det blir någon bio i kväll:)
ha en bra lördag Mina vänner ;)/F

Påsklov!

Halloj!
Sista dagen i skolan innan lovet gick fort , på matten satt jag och emelie och pratade sommarjobb och på temat var det facebook och msn med emmy som gällde.
Efter skolan gick jag och emelie upp på stan men jag hittade ingenting men jag hann dock missa två bussar hem lyckat frida! När jag kom till nora stog mamma och väntade vid bussen och vi åkte och handlade till tacos, nu har vi precis ätit och jag ska snart ut och gå med miche en sväng, Min man ligger hemma och är magsjuk stackaren hoppas han blir frisk snart så jag kan pussa på honom igen :)
Ha en bra fredag kväll :)/F

22 mars 2010

halloj :)
Ny vecka och nya möjligheter som mina kära lärare brukar säga ;)
Helgen spenderade jag med min underbara man!
Vi var också på ett års kalas eftersom elsa fyllde :)

Skolan idag gick fort jag glömde mitt busskort i morse så jag fick flörta lite med busschaffören så jag kom hem, på bussen träffade jag jonas vilket var rätt länge sen så vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, Fy vad jag saknar karlsäng. men får se till och ta kvart över 4 bussen fler gånger ;)

i morgon börjar jag kl 8 så det blir en tidig morgon för mig  så nu ska jag lägga mig i sängen och krama kudden eftersom Gustav inte är här.
Sovgott /F



torsdag!

God morgon, eller god förmiddag kanske man säger?
Jag har varit vaken sen kl 6 men inte gått upp på riktigt förens nu.
inatt hade jag min underbara lillebror i sängen så i morse vaknade jag med vällingflaskan som huvudkudde och en stor reva i ansiktet:p tror det börjar bli dax att klippa hans naglar igen.
Det vart ingen skola för mig eftersom vi slutade kl 12 eftersom vi hade inställd idrott och jag ska till vårdcentralen och ta massa prover. tråkigt eftersom jag och snyggEmelie skulle gå på stan efter skolan men vi får ta det imorgon istället :)
Senare kommer nog G :)
Men nu ska jag försöka dölja mitt fina sår i ansiktet med lite solpuder och bege mig till vårdcentralen.
Ha en bra torsdag :)/F

Tisdag!

Halloj :)
Hoppas ni har haft en bra dag.
Min har varit toppen , den började med att jag vaknade bredvid en person som jag tycker väldigt mycket om, sen kom min snygga blondin Emelie på frukost och efter det vart det en promenix ut till skolan:)
vi hann också med våran heliga willys rast :) vid tre kom mamma och hämtade mig eftersom jag skulle till doktorn besöket tog ca 1 timme och sen bar det hem till nora (byn) som gustav hade sagt ;)
Nu ligger jag i sängen och väntar på att Dhw ska börja och efter det ska jag pussa kudden:)
Sov gott Puss /F

Det går bra nu!

Halloj :)
Idag vart det en kort dag i skolan, vid 12 kom pappa och hämtade mig och det bar av till gbg där vi hämtade hans nya bil och där jag nu sitter på hotellet med datorn i knät och hemlängtan. jag saknar Två personer väldigt mkt.
I morgon blir det stan och sen bär det hemåt för kl 8 ska jag sitta bänkad med mina favoriter och kolla på melodifestivalen. pappa och jag har även tävlat lite på kvällskvisten det blev plankan armhävningar och situps;)
Men nu ska jag hoppa i sängen så jag kommer hem någongång Bloggar antingen bilen hem i morgon eller när jag är hemma , ha det bra puss /F

I love it!

solen har lyst hela dagen idag och jag har varit på toppen humör! känns verkligen att våren är på g nu!
jag har spenderat dagen med min älskade Carro vi har varit ute och gått sovit och varit ute och gått igen :)
Just nu är hon på träning men snart kommer hon hit igen och ska sova här MYS!
I morgon blir det skola och efter det ska jag med Emelie som ska pierca naveln 3 gången gillt nu Emelie? ;) efter det så ska jag hem och packa eftersom jag åker till göteborg på fredag, Och förhoppningavis har G blivit friskare så jag får en skymt av honom innan jag åker!
Men nu måste jag ta tag i berget med plugg som ligger framför mig Hoppas ni har haft en bra dag/F



Fredag!

hallo!
äntligen slut på veckan , helt slut efter skolan .
Gick tidigare från skolan idag kände att jag inte hade så mkt där att göra eftersom dom andra skulle få betyg på ett arbete dom gjorde innan jag började. när jag kom hem tog jag en promenix i det sköna vädret till ica.
Vid 6 kom våra grannar över på middag och vid 8 gick jag och carro ner och kollade på innebandy , skäms nästan lite över att jag har blivit värsta nörden men vad gör man inte ? ;)
nu sitter jag i sängen och ska snart sova, i morgon ska jag följa med emelie som ska pierca sig i naveln , efter en vecka men tjat från henne om det gör ont eller inte och jag gång på gång har berättat att det går så fort och att man knappt känner det så har hon äntligen bestämt sig så i morgon smäller det :)
Efter det ska jag vidare ut till åsa och stefan, stefan fyller 40 så jag ska vara barnvakt hela kvällen och natten till sackarias mysigt värre :)
Nu ska jag tvätta av mig sminket och krypa ner i sängen sov gott puss/F

meet my halfway!

Hallo!

Hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag:)
Först var det skola hade franska matte och idrott.
Efter skolan gick jag och snygg emelie upp på stan och kollade runt lite och sen gick vi till java och fikade och pratade i säkert 1,5 timme hur mysig tjej som helst är verkligen jätte glad att jag bytte klass:)
Tog 18,18 bussen till nora och när jag kom hem satt underbara carro hemma och väntade på mig så det vart kvällis och prat innan det var dags att säga godnatt:) nu ligger jag i sängen och ska snart sova Sista dagen på skolveckan i morgon och INNEBANDY Tagga :D
Sov gott puss/F

God morgon:)

Hoppas ni har sovit gott, jag somnade iallafall som en stock efter Dhw igår Efter som jag bara som en och en halv timme natten innan ;)
idag ska jag lämna in stadsvalen (tillvals kurser i skolan för mer poäng + meritpoäng) Efter som jag hoppade in på beteendevetenskap så sent känns det som det är en toppen ide för att få poängen jag missat på kurser dom läst och läsa till mig några extra :)
Men nu måste jag rusa min buss går snart ha en bra dag bloggar när jag kommer hem .
Puss/F

1/3-10

Halloj!
Idag var det första dagen i skolan efter lovet. men efter som  jag var på vårdcentarlen med min förbaskade försylning så var jag bara där på temat och mentalaträningen :) Hos doktor fick jag Svaret använd näspray och kom tillbaka igen om du inte blir bättre när jag berättade att jag varit sjuk i flera månader, Mycket klokare och friskare vart jag av det ;)
Efter skolan så träffade jag malin en snabbis och skvallrade lite Länge sedan jag träffade henne så det var mysigt.
Nu sitter jag och snorar och nyser och funderar på om jag skulle ta några alvedon och bädda ner mig isängen, och det lutar faktist åt det :)
Hoppas ni har hafr en bra måndag kram/F