Ont!

jag kan säga att just nu känns det inte värt att ha såhär ont och inte kunna prata för att ha mindre ont i halsen sen.
Jag kan inte sova på nätterna för det gör ont ont ont. jag ligger och kollar på klockan och önskar att kl blir 06,00 13,00 , 18.00 eller 23,00 så jag får ta mina älskade smäartstillande , men hur jag än önskar sågår klcoan hur sakta som helst . just nu sitter jag här och försöker få i mig lite blåbärssoppa men det smakar mest blod !
Snart kommer Dennis hem från jobbet  och frhoppningsvis tycker lite synd om mig det tycker jag faktist att jag är värd nu , jag som Alltid är glad och pratar, och nu kan jag knappt säga hej utan att jag börjar gråta ..
Hoppas ni mår bättre än mig ! / F


ny opererad, stum och hög !

halloj , igår kl 10,30 var det dags för mig att ta bort halsmandlarna , jag fick sätta på mig den snygga rocken strumpora och gröna mössan ;) som tur va var min älskade cicci med . (:
när dom skulle söva mig fick jag föst nån spruta som gjorde mig alledes groggy så där låg och och fnissa ända tills jag somnade. när jag vakade igen ko  cicci inspringade och jag kände mig rätt pigg, ända tills dom flytta in mig på ett eget rum och jag märkte att jag inte alls va så pigg utan svimmnade påväg till badrummet . Men envis som jag är var jag helt inställd på att åka hem , men efter att ha försökt att resa på mig i ungefär en timme utan att lyckas så fick jag svälja min stolthet och sova kvar på sjukhuset en natt, VERKLIGEN tur att jag har Cicci som trots sin sjukhus skräk sov kvar hos mig, hur skulle jag klara mig utan henne ??
Cecilia , Dennis och Morfin det kommer rädda mina dagar dom kommade veckorna , jag Älskar verkligen dom och alla medeciner jag fick för att jag ska slippa ha ont.
Men nu försvan min ork så nu är det dags att lägga sig raklång i sängn igen .
Ha det bra allihoppa jag skriver så fort jag orkar / F

Helgen !

Halloj (:
Ihelgen har jag hunnit med mycket :)
I fredags var jag först hos min moster och Elsa vi gick på stan och sen var vi hemma hos henne och åt mat , Efter det så kom erika in och på kvällen gick jag, Erika och Dennis på Bio.
Och igår så träffade jag Cicci, vi bakade kaka och var ute och cyklade ingen av oss är ju experter på att cykla precis men vi klarade oss utan någon skada , påvägen hem träffade vi haglund så vi gjorde honom sällskap till Statoil för han skulle köpa mat :)
Senare på natten kom Dennis hit och sov efter han och hans kompisar hade lekt klart med sina bilar . (;

Igår ringde också en kille som tog sig fulla rätten och prata skit och min pojkvän och påstå att han känner mig, För det första har vi träffas vadå två gånger ? och så har han en dubbelmoral till att duga ! men hoppas verkligen att han förstår att han har lagt sitt sista kort och att jag inte vill ha något med honom och göra , att han ska lämna mig ifred !!!

Hoppas att ni har haft en bra helg / F

stockholm och nyköping

Halloj :)
i natt har jag fått sova på soffan eftersom min prins har haft snarkmaraton inatt :P
sen så kom emil in vid halv 8 i morse så då var dte bara att gå upp och leka med honom.
kl 9 kom min pappa och skulle hämta mig för vi skulle till stockholm oc nyköping men såklart va inte jag klar till 9 så han fick sitta och vänta i en timme :P
sen hade han två kunder i västerås innan vi kunde åka till stockholm men dom struntade han i .
Så vi har strosat runt på stan i solen idag.
Jag köpte en kallgul wece hod örhängen hårnålar och tre boddys till Emil. sen så bar det vidare till Nyköping där jag sitter nu, Pappa har några besök här i morgon sen så ska vi åka hem :) .
Det är kul att vara borta men jag längtar hem till min snarkande pojkvän och dom andra.
hoppas ni har haft en bra dag / F

annandag påsk!

tjoho :)
Hoppas alla har haft en bra påsk med mycket godis , det har iallafall jag haft .
Idag kom först min morbror och hans tjej hit och fikade sen åkte vi upp till morfar och åt middag :)
nu har jag precis kommit därifrån och väntar på att dennis ska komma hem , men han kommer nog inte än på några timmar :/ .
men nu ska jag tvinga med mamma ut på en promenad så att man slipper ha dåligt samvete för allt godis !
Hare bra / F

sweet about me!

idag har det varit underbart ute, Linnea och jag gjorde en fuktsallad och satt på baksidan i solen , HAglund kom förbi men han ville inte smaka och bara å ni vet han SUGER på att blanda vaniljsås :D
Efter det så följde jag med mamma till Gunilla som fyllde 40 grattis till henne :)
Och sen gick jag ut och träffade Erika, Andrea och Oscar sen drog vi upp till erika och kollade på någon film med Hennes pappa :)
I morgon är det påskafton och detb betyder påskägg :D.
Nu är det dags att sova några timmar innan emil vaknar
NATTTI / F





Förvirrad?? Oja!


Dennis <3 Frida

       

Långfredag !

Halloj i natt sov cicci här :)
Vi badade bubbelbad och drack x-cider och pratade om allt mellan himmel och jord .
i morse så åt vi först dinkelgröt och sen gick vi ut och gick viii är nyttiga ;) !
Nu sitter jag och Linnea på mitt rum och jag ska snart hjälpa henne och plugga , och Haglund gick nyss.
Ikväll ska Linnea förhoppningsvis sova här och i morgon kommer MIN Dennis <3
men nu måste vi börja med linneas pluggande hare /  F



  En liten dennis, hur söt som helst ! <3

så här bor jag :)

Tänkte att det var lika bra att lägga upp bilderna på mitt rum eftersom jag har lovat och göra det ända sen jag flyttade hit :)


                

      

      

    


påskavslutning!

Halloj:)
Idag hade vi påskavslutning med lekar och utklädning:)
vi kom 3:a. Efter skolan så gick jag med mamma upp på stan och köpte påsk presenter åt folk xD Sen kom min snygga bitterfitta hit :) Vi har städat mitt rum och bytt gardiner eller ja jag gjorde dte och linnea låg i sängen ;) ikväll ska jag nog till kalle som fyller 18 år idag Grattis :) .


Bilder från idag :)

               
eva                                          felicia
                
johan                                          erika
            
  jag                                      carl
         
Eva och semita                 oscar



Nu orkar jag inte ladda upp mer bilder men kanske kommer fler ikväll , och då kommer det nog bilder på mitt rum med :)
Hare gott / F


Käääääftern Sebbe !

hello !

idag slutade vi kl 1 det var soooft ;)
Efter skolan sprang jag nästan hem eftersom jag visste att min snyggning låg i min säng och sov, jag la mig också och jag sov enda till kvart över fem så nu kommer jag inte kunna sova inatt .
I morgon är det sista dagen innan lovet hur skönt som helst :)
nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ha på mig i morgon hoppas det blir fint väder :D just nu står det mellan en röd och vit randig tupklänning eller jeans och en blårandig tubtopp , får se vad vädret tillåter :)
idag när jag satt och funderade ko jag på att det bara är 2 veckor kvar tills jag ska ta bort mina halsmandlar då fick jag lite smått panik jag tycker verklign inte om sjukhus!.
Men nu ska jag ringa och tjata lite på Dennis.
Sov så gott / F




Föresten sebbe det utalas fjååårtis och inte fjortis ;)







många dagar i ett inlägg !

Halloj.
nu var det länge sen jag skrev här igen:p
min helg har varit både spännande, kul och jobbig. I fredags fyllde ju erika år så först var dennis jag och erika inne i örebro och köpte födelsedags present :) .
Efter det så var vi ute och gick med emil, vi gick till konsum och där stod två killar får the phonehouse och sålde massa saker och dom frågade om emil var min  och dryg som jag var sa jag att det var min , och tack vare min dryghet så lärde vi ju känna dom :P så på kvällen träffade vi Sebbe och thomas som dom hette vi åkte in till örebro och sen hade jag rundvandrig med Sebbe i lilla nora :D
Sen har jag ju självklart träffat min  underbara dennis även fast det inte blev så mycket ihelgen eftersom båda var med sina kompisar , det är nog rätt nyttigt för oss bådaäven fast jag tycker att det är jätte jobbigt när han inte är med mig :P .
Igår träffade jag cicci och det var jätte mysigt kändes som vi inte hade täffads på typ 100 år men nu måste det bli ändring på det :)
OCh så till idag då vi bara hade 2 lektioner i skolan för sen åkte vi till vivalla för att kolla på en teater som var SKIT rent ut sagt hur dryg som helst och så var den typ 2 timmar :O
sen så vart det stan en snabbis och jag köpte ett par svarta pumps eftersom sommaren äntligen har kommit hit och jag har slängt alla mina vårskor när vi flyttade. sen så kom dennis förbi och sa hej innan han åkte och jobba .
men nu ska jag tvätta av mig sminket och gå och sova hare gott / F

fintväder och kemiprov

Halloj i dag är det torsdag och jag hade kemi prov :P jag kunde typ 15 frågor av typ 50 :P men jag svarade ju på alla så jag kan ju ha tur.
Nu sitter jag här och kollar på unga mammor och väntar på att dennis ska komma hem från sälen.
Imorgon fyller Erika 16 år :) så vi kanske ska gratta henne i morgon , jag ska iallafall gratta henne med hennes släkt på lördag :)

Men nu ska jag slänga mig i soffan ha det bra /F