Bröllop!

mestadels av gårdangen spenderade jag framför tv för att kolla på det kungliga bröllpet otroligt vackert var det vilken tjej blev inte avundsjuk på victoria?? Jag kan iallafall erkänna att jag vart det :P
efter 7 timmar vart jag rastlös och begav mig hem till cicci för ett glas vin och skitsnack vilket var både behövligt och väldigt länge sedan, både hon och jag är väldigt spontana så vi kom på mkt kul vi måste göra i sommar och helst igår skulle det ske ;)
efter någon timme där vart det dags att gå upp till gustav där jag har spenderat natten , det slutade med att vi än engång satt bänkad framför kunga bröllopet vissa mer intreserade än andra ;)
nu har jag precis kommit hem och ska göra mig iordning för snart kommer släkten och ska fira emil som har fyllt två och efter det blir det mer kvalitetstid med min bästa vän!
ha en bra söndag/F

Måndag!

halloj :)
Igår var jag och gustav inne i örebro och grillade med pappa och Anette och efter det tog vi en promenad i stadsparken mysigt värre, jag har världens tur som har honom!!

dagen idag har inte bjudit på mycket vi tog en sväng på stan innan vi åkte tillbaka till Nora. väl hemma så tog jag en löprunda och nu ligger jag i sängen och ska faktist snart ta och sova!
Hoppas ni har haft en bra dag /F

Sommarlov!

Halloj:)
Dagen började med att jag försov mig (lyckat frida) så jag fick slänga på mig klänningen och springa till bussen för att hinna in till skolavslutningen.
Efter skolan så åkte jag moa, lisa , josse och emmy upp på stan tills min buss gick. när jag kom till nora stod moster och väntade på mig så jag åkte med henne hem där även mormor var Väldigt mysigt. Sen cyklade jag upp till emils dagis där dom hade sommar fest men dans och sång han var hur duktig som helst :)
Nu har jag precis kommit hem från en kväll med viktor och nicklas, träffade förövrigt Erik som tar studenten i morgon kommer ihåg förra sommaren när vi satt och pratade och det kändes som en evighet dit men nu är det ungefär 12 timmar kvar tills han står där i sin vita mössa och skricker FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN! sötnosen!
nu ska jag äta jordgubbar och mjökl och se om G har tänkt att komma hit eller inte..
Ha det bra puss /F