Ny mobil idag !

halloj.
Idag har jag köpt ny mobil. Det vart en rosa w595. riktigt fin är den (:
Så ska väl sitta och leka med den ikväll.
Jag kom precis hem från örebro där jag och malin har haft en heldag på stan , Mys!
Snart kommer Dennis , Idag har vi varit tillsammans i 2 månader (: <3
Men  nu ska jag fixa lite ha en bra lördagkväll / F




äntligen

Halloj:)
nu äntligen fungerar min dator här hemma så nu ska jag börja blogga igen :)
skolan denhär veckan har gott fort och tänk att det redan är fredag. malin och jag har precis varit och ätit mat och nu ska vi gå och handla men jag skriver mer i kväll..
Hare bra / F

oj nu var det länge sedan.

Hejsan hoppsan, hoppas allt är bra med er och att ni har hållt tålamodet uppe med att läsa min blogg.
Jag har nämligen flyttat så har inte tillgång till datorn än hemma hos mamma. men nu är jag hemma hos pappa och det första jag gjorde när jag kom in var och sätta mig här och blogga, jag har verkligen saknat att sitta framför datorn med en kopp te och skriva här.
Vi har somsagt flyttat och det vart verkligen jätte fint ska ta bilder och lägga in här senare. sen har vi ju haft lov som jag mestadels spenderade med min älskade Dennis, Eller iallafall på kvällarna när han hade slutat jobba.
nu sitter jag i soffan och kollar på bygglov och väntar på att cicci ska sluta jobba och komma hit och äta lite mat.
Imorgon ska vi bada i skolan blä det ska inte bli kul att visa upp sina bleka ben. men vad gör man inte för betygen ? ;)

Men nu ska jag fixa det sista med maten innan cicci kommer, men jag återkommer så fort jag har tillgång till en dator ha det bra sålänge / F

Malins kärleks dikt till friiddaaa x'D

Idag sitter här och tänker på alla våra vackra minnen jag och frida har tillsammans =')  det är nästan så att jag är tårögd i ögatI....hahhahaha knäppa, söta, sexiga, kåta minnen x'D hahahahhah det e nästan så jag är tårögd i ögat x'D  det känns som livet bara drar i väg det känns som om det var igår friida och jag cycklade till stallet fulla som ett par korvar x'D ahahhaha.....jaaa och nu fattar jag att friiulf betyder otroligt mycket för mig :') jag älskar dig lilla fridulf kärlek till oss :')<33 // malin

                                                     
                                                                                åhhh malin och friidaaa 4 ever ;)<3

F and E Night !

Halloj (:
Nu sitter jag och erika inne i örebro och har precis varit på bio.
Vi funderar faktist på att ta bussen hem till trista nora igen tro det eller ej ;)När vi var på bion och jag skulle öppna min loka så sprutade den över halva salogen JA HAR VERKLIGEN TUREN MED MIG!!
Men nu ska jag hjälpa erika oc hitta hemtelefonen för hon spriger runt som en förvirrad höna,
Ha en bra kväll / F

Saker till nya rummet !

I morgon ska jag tvinga med min pappa till ikea och iförskaffa  sänggavel och byrå till nya huset. nu är det inte långt kvar om precis en vecka kommer vi bo där (:
Var där och kollade med erika idag nedervånigen är nästan klar det är bara kökstapeten som fattas men den kommer upp i morgon och på övervåningen är det bara hallen som ska få lite vit färg och mitt rum som ska få sin fondvägg och det trodde dom att dom skulle hinna med i morgon med men senast på söndag är det klart iallafall .
Men nu ska jag gosa med min lillebror och sen kommer nog Dennis ha en bra fredagkväll / F



Sängen och byrån som jag ska köpa ! (:

5/2

Halloj (: Skolan idag var faktist rolig förs hade vi nationellaprov och eftersom vi hade det fick vi kolla på film på alla andra lektioner (:
Nu sitter jag och väntar på att min bröddeg ska jäsa klart och att cicci ska komma hem.
Sen ska jag bort till huset för min tapet har kommit så ska kolla om annakarin ska sätta upp den idag eller om hon väntar tills i morgon.
men nu ska jag baka ut brödet ha det bra / F

dålig uppdatering

Halloj, nu var det ett tag sen jag skrev. Men jag har varit i stockholm hela helgen hos min faster så jag har faktist inte hunnit blogga. Nu ha vi fått nyckeln till huset så dom håller på och målar där så förhoppningsvis så är mitt rum klart till helgen. Imogon har vi nationella prov men jag ska till doktorn så jag kan inte göra det, känns inte så jätte kul iochmed att jag inte får göra det med min klass då. Men nu ska jag ge Emil gröt och kolla om han vill sova. Ha en bra kväll / f