Fredag!

på fredagar i skolan har vi bara frisörteknik så slutar kl 12, men jag hade ett möte kl 1 så jag gick åt åt lunch med mamma och åsa på java sen gick jag tillbaka till skolan.
mötet gick bra så nu sitter jag och håller mina tummar för att det ska gå egenom kan berätta mer på måndag när jag får besked.
Nu sitter jag hos pappa och har precis ätit havskräftor (som min pappa tror väntar sina barn i huvudet) och räkor GOTT:)
Senare blir det bio och sen ska jag sova här.
vad ska ni göra ikväll??
va ni än ska göra hoppas jag ni får det jätte trevligt :)
Puss på er/F


sjuk!

halloj inatt blev det inte mkt sömn eftersom min näsa var full av snor:/
nu har haglund precis varit här och fixat min dator och jag har bakat hallongrottor:)
så nu väntar jag på att mamma och carro ska komma hem.
bloggar mer senare ha det så bra sålänge:)/F

onsdag

Halloj :)
Var på frisörtekniken idag sen åkte jag hem, jag nyser som en galning och näsan rinner, jag som tyckte det räkte med vinterkräksjukan förra veckan men icke.
När jag kom hem berättade min kära carro och att blödde i ögat och inte nog med det hon visade det i sin webbkamra och jag kan bara inte sluta skratta åt det hon gjorde lätt min dag ;)
Innan jag sprang till bussen hann jag in på åhlens och köpte Dhw boxen så jag han nått och underhålla mig med ikväll, känner nämligen på mig att det inte kommer vara så många som vill umgås med mig ikväll.
Så nu blir det att tända ljusen och krypa ner under täcket.
ha en fortsatt bra dag/ F

Tisdag!

Halloj bloggen!
iskolan idag hände det inte mkt alls. vi hade matte svenska och engelska.
efter skolan mötte jag upp mamma som hade handlat precent åt mig :) En skjorta, 3 tröjor och två midje skärp, jag måste ha varit väldigt snäll på sistonde ;)
Vi gick en till sväng på stan och jag köpte en ny parfym eftersom min var slut denhär gången vart det britny spears midnight fantasy och sen mötte vi pappa och åkte till doktorn. När vi hade varit där så åkte mamma och jag förbi ullisbullis och kollade på deras nya hus jätte fint invändigt men en katastrof invändigt så dom har det dom gör ;) men jag kan lova att det kommer bli superduper fint när det är klart (:
Nu ska jag hoppa i pyjamasen ta några alvedon och sova så har förhoppningsvis min försyldning försvunnit tills i morgon :)
Sovgott ♥/F

hemma

i skolan idag jobbade vi med drogtemat så jag gjorde en enkät och sen åkte jag till min gamla högstadieskola och lämnae dendär. på lunchrasten var jag uppe på stan en sväng tror inte min plånbok mår så bra dom dagarna jag är i skolan ;) idag fick ett par skor en skinnjacka och en mugg följa med mig hem ;) nu har jag precis kommit in efter en låmgpromenad med emil.
ikväll blir det lite plugg och sen ska jag sova tidigt¨.
hoppas ni har haft en bra dag :)/F

God morgon

Nu blir det skolpa för min del
ha en bra dag allihoppa ♥/F

dagens shopping + outfit


spetstopp

topp/bh & trosor.
la även undan lite kläder som inte fans i min storlek så ska hämta dom inne istan i morgon :)
Och så dagens kläder. Stickad tröja från bikbok och jeans från veromoda.


Hemma efter en dag med pappi!

nu har jag precis kommit hem från en shoppingtur med min älskade pappa.
vi pratade också om allt mellan himmel och jord och jag måste erkänna att han är väldigt klok.
nu är jag med erik och vi ska kolla på new moon för han har inte sätt den än !
i morgon blir det förhoppningsvis skola var ju inte där på hela förra veckan så jag skulle verkligen behöva dit i morgon vi håller på med ett tema arbete om drogor och jag har intr ens börjat.
nu kollar erik på mig som om jag vore världens tråkigaste tjej ( han förtår sig nog inte på bloggning) så jag måste väll underhålla honom en stund, men lägger in bilder på kläderna jag köpte lite senare :)
puss så länge

God morgon:)

idag vart jag väckt med frukost på sängen av min underbara mamma :) sen kom prinsen och skulle kolla på bumpa (bolibompa) och han låg säkert stilla i 5 hela minuter helt otroligt och väldigt myisigt. nu leker vi bu och jag ska snart göra mig iordning och ringa pappsen!
ha en bra söndag allihoppa/ F


Världens sötaste troll!

ni vet

Dendär känslan att krypa ner i sängen och ha fullt med tända ljus i hela rummet??
Det kallar jag UNDERBART!!


carro och frida kväll!

Nu ligger jag och carro i sängen och hon har precis fixat min blogg våra snygga rosa telefoner ligger självklart brevid:)
Hon snorar jätte mycket och jag hostar kan det vara bättre på en lördagkväll??;)
I morgon hoppas jag på att kanske få med min gamla far ut till marieberg är i stort behov av nya kläder allt i min garderob har växt och bilvit jätte stort tror mamma har växtpiller i tvättmedlet:)
Men nu ska carro visa mig något olagligt;)
ha det bra sålänge / F



Dröm!

Inatt drömde jag om J min allra bästa kompis när jag var mindre, vi sprang runt och lekte och försökte para ihop mamma och hans pappa arne det var så verkligt tillochmed hans röda ursnygga pennvässare som jag var lite avundsjuk på var med;)  när jag vaknade kände jag verkligen hur mycket jag saknar honom.. måste medge att jag inte har haft en tanke på honom på flera år snart. Tänk vad en dröm kan väcka gamla minnen till liv. Så det första jag gjorde när jag vaknade var och leta upp honom på facebook och skriva ett litet nonchaland medelande till honom och fråga hur han hade det i storstan så nu sitter jag spänd och väntar på ett svar Från han som förgyllde min barndom och hjälpte mig igenom min första jobbiga tonnårstid!
Tack J för att du fanns Och kom ihåg jag FINNS alltid för dig <3

3/1

Halloj!
Skrev precis ett långt inlägg men det försvann.
Tänkte passa på att önska alla en god fortsättning.
det var ju ett tag sen jag skrev här och under den tiden har jag hunnit med både jul och nyår och även umgåtts med mina underbara vänner.
Idag har jag städat kommer före och efter bilder måste erkänna att jag är stolt. jag hatar att städa. jag har också hunnit med en vip kväll på två små gummor med min kära mamma.
nu ska jag lägga upp lite bilder här på bloggen sen blir det Gröt och Dhw!
puss/F

Före!

  

Efter!
  

och så bilder på carro och Erik två av dom snyggaste i nora;)