slappsöndag

halloj.
mina kusiner från Helsingborg har varit här därför har jag inte bloggat så mycket.
igår firade vi ingrid min morfars fru som fyller 60 år :) efter det så åkte jag, erik och sami runt och hämtade upp linnea vi kom inte hem förens kl 3 :p

så idag har jag bara legat i sängen och kollat på film med dennis och vi har precis tryckt i oss pizza och nu ska vi kolla på brölopps duellen:)
ha en bra kvll puss/ F♥


god morgon :)

hoppas ni har sovit gott :)
just nu sitter jag isoffan och kollar på mtv och funderar på om jag skulle göra mig iordning och cykla upp till mormor där mamma och Emil befinner sig.Men pyjamsen är ju såå skön.
ikväll blir det nog örebro med Johan,Erik och sami om jag orkar annars blir det en lungn hemmakväll i soffan :) har varit ute varenda natt hur länge som helst så det kanske inte skulle skada och vara hemma en kväll?:)

Men nu börjar det spricka upp ute så nu kan man ju inte sitta inne längre:)
ha en bra fredag puss / F

090719

halloj :)
Gårdagen spenderade jag som vanligt med Erik och Carro var med :)
och det vart som vanligt alledes försent :P
nu är jag med mamma och Emil hos hennes kompis Åsa och vi ska sova här inatt :) hennes ena barn sackarias använder min mage som studsmatta och emil gråter för jag inte kan vara med honom hela tiden så jag smet hit och satt mig fast både Emil och sackarias kom efter :P
jag har hyrt med mig tre filmer och köpt en stor godispåse så det ska jag roa mig med ikväll.
Är lite smått avundsjuk på Dennis som har det lungt och skönt hemma och kan göra vad han vill , fick nyss sms om att han var hos mulle och åt tänk att få sitta stilla och äta i lungn och ro utan att få springa runt och jaga två små barn ;) . men nu är dom otåliga och vill att jag ska sluta blogga och vad gör man inte för dom små ;)

puss och hej / F

Lördag!

halloj.
inatt följde jag med Erik till örebro för att hämta folk men jag somnade som vanligt på väg in ti bilen :P jag är såååå social på nätterna ;) . och idag har jag jobbat några timmar inte alls kul när det förengångskull är fint väder ute men jag och Linnea åker till stockholm på tisdag såpengarna är välbehövliga ;)

Nu sitter jag i soffan och har precis varit ute och cylkat med emil och snart kommer Carrobarro :)

men nu är det  mat ha det bra i sommar värmen :)pussss / F



                                                                                                                      har jag glömt att berätta att jag kom in på frisör ? ;)

mister man 1

står tusen åter eller vad är det man säger?

visst saknar jag dig och alla våra minnen men med dethär har du ju verkligen visat att du inte är den jag trodde, efter det du sagt till andra och jag vet att du inerstinne vet att jag inte skiter i dig meen jag orkar inte att du ska vända allt till det negativa hela tiden. jag älakar dig det vet du men jag tänker faktist inte bara stå här och lådsas som ingenting vi har gjort fel båda två det vet du .. det är inte bara jag och jag tänker inte acceptera att jag får all skit.

gråa dagar!

halloj.
jag har verkligen inte haft ork att blogga på ett tag men nu försöker jag igen.
min vecka har varit hur konstig som helst ingenting har varit som vanligt. samtidigt som jag saknar det gamla och trygga så är jag rädd för att gå tillbaka till det. kanske är jag rädd för att fastna där föralltid jag vet inte. men idag ska jag iallafall in till lägenheten med mitt alledes egna lilla snygga Emo. vi ska gå på bio och bara mysa. det är verkligen välbehövligt :) .
så det blir ingen mer bloggning ikväll eftersom jag ska ängna all min tid åt min älskade kompis :).

Hoppas ni får en mysig dag / F♥