sista dagen i November!

Halloj:)
vart ingen skola för mig idag hade inte sovit på hela natten så jag orkade faktist inte :/
Så jag följde med mamma till marieberg en sväng :) det blev en stickad tröja och en väska som fick följa med mig hem och mamma köpte även min julklapp ;) Berättar vad det är på julafton :)
När vi kom hem så Åkte jag och Erik och hämtade Emil på dagis och sen linnea vid statoil.
När vi kom hem så var tidningen som fotade våran gamla lägenhet här och tog kort på oss, så håll utkick i hus och hem (tror jag) I vår för då ser ni oss :)
Nu ligger jag och Linnea i sängen och jag Borde egentligen plugga Men istället sitter jag här Bra?? Nej skulle inte tro det ;)
Så nu ska jag ta mig i kragen och lära mig klipptermer på Engelska..
Sovgott :)/F

091129

hejhej !
Nu har jag precis kommit hem från julskyltningen , gick en sväng med min mamma och moster ;)
Träffade även Dennis mamma och Annakarin när som var på jakt efter fel saker i skyltfönstret (: Noras Skönaste Tjejer :)♥
nu sitter jag i sängen och funderar på att sova en stund men viktor tjatar om att vi ska hitta på nått så får kanske ta mig i kragen och inte sitta här och deppa, Har hört att man inte mår bättre av det och tror faktist att det är sant, Så jag kanske skulle lyfta luren och ringa den lillafiluren?? :)
men nu skriker mamma att det är mat Bäst att gå ner annars får man väl stekpannan i huvudet ;)
Hejhopp så länge :)/ F♥


New Moon!

Hallojsan!
Igår var det äntligen dags för mig att kolla på den nya twihligt filmen:) OCH JAG ÄLSKAR DEN!
efter all hysteri om Jacob är jag nog den enda som fortfarande är kär i Edward ;)
Jag som har läst böckerna var lite rädd att jag skulle bli besiken på filmen men Icke sa Nicke jag tror nästan man tycker den är bättre om man har läst för då får man svar på mkt man kanske hade undrat över i filmen annars :)

det vart en massa om vad jag tyckte om filmen :p någon som har sätt den och tycker nått annat??:)

men nu ska jag gå upp och klä på mig och ta med Emil på en långpromenad :)


Ha en bra söndag så länge :) / F

framtidsplaner.

jag har alltid haft ett specielt band till utlandet och jag har riktigt aldrig känt mig hemma i sverige. jag har alltid sagt att när jag har tagit studenten ska jag inte bo kvar här längre.
det är fortfarande det jag vill. reseledare är en annansak jag alltid har velat kanske också mer rimlit med tanke på att man har familj och vänner i sverige, men jag vet också att mina riktiga vänner stödjer det val jag tänker göra. men ändå är jag så kluven kommer jag verkligen att klara av att lämna allt hemma för att uppfylla mina drömmar och mål med mitt liv hur många kommer fortfarande så kvar och välkomna mig hem med öppna armar om jag bestämmer mig att komma hem igen. eller ja hem kommer jag ju alltid även fast jag bestämmer mig för att ha "mitt" hem på andra sidan jordklotet.
Just nu är jag väldigt glad att jag har 2,5 år kvar i skolan och att jag har tid att tänka igenom det här engång till jag som alltid har varit så säker på att det är det jag vill få ut av mitt liv. men nu har jag blivit så osäker eftersom vissa personer i min närhet reagerar rätt stark och inte alls verkar tycka att jag kommer göra rätt!

ett väldigt snurrit inlägg men kände att jag behövde skriva av mig lite!

Fredag!

halloj:)
Jag har varit sjuk hela veckan och därför inte orkat skriva.
Igår gick jag till skolan vilket var väldigt korkat eftersom jag inte mådde någe bra och inte kunde konsentrera mig på skolan . Några fläter hade jag iallafall med mig i huvudet hem ;)
vid halv 9 somnde jag inne hos mamma och sov där hela natten så stackars robert fick sova på soffan ;)
nu försöker jag få tag på min mentor eftersom jag inte kommer in så jag kan anmäla min frånvaro. (irriterande)
har lovat mamma att följa med henne och handla mat får se hur det går när jag knappt orkar ta mig ur sängen ;)
men nu ropar Emil.
Ha en bra Fredag allihoppa/F

sikken dag!

halloj :)
min söndag började i sängen med boken så länge vi andas kaffe och dumle.
vid 3 kom Erik och tyckte att jag skulle gå upp och senare kom även viktor.
vi åkte ut coh hämtade upp sami sen fick vi för oss att åka på en upptäcksfärd. vi åkte upp i klackaleberg och upp iskogen och vid det här laget var vi riktigt vilse så vid vaje korsning skrek sami höger vänster höger vänster och vi kom tillslut ut på en grusväg och ingen visste var vi var men tillslut när vi hade åkt ungefär 20 minuter på grusvägen skriker Sami "men vi är ju här ERIK vid spökhuset" Erik får panik och skriker att han måste vända bilen men vi får honom efter ett avgasarrör mindre att åka upp till huset :) men vi åker därifrån i rasande fart bara några minuter efter.. Bensinlampan som hade börjat lysa redan i början av våran färd lös mer än vanligt och när vi kom till gyttorp var det helt slut och bilden stanna:P då fick erik ringa johan och han fick komma och boksera in oss till stan :P
när vi väl kom in och Erik var mottligt irriterad (han har alltid tjatat om att få bensinstopp) så åkte vi till shell och tanka och sen åkte vi hemåt och jag deckade så fort jag kom in :P
haha jadu en rolig dag med roliga personer en toppen avslutning på lovet :)
Puss/F