soffkväll!

Efter skolan idag åkte jag och emmy upp på stan och tog en fika och jag köpte ett par skor:)
sen åkte jag ut till pappa för att skriva ut ett temaarbete och sen vidare till camilla för våran oblikatoriska tvonsdag! nu ligger hon och snarkar inne i sängen och jag ska snart göra henne sällskap:)
i morgon börjar jag halv 11 så ska försöka hinna springa upp på stan och införskaffa mig en ny plånbok eftersom min knappt håller ihop längre.. förmycket kvitton!!


En dag!

nu har det gått en dag sen han åkte men det känns snarare som 100 år.
inatt kunde jag inte sova eftersom det inte var någondär som tog allt täcke tänk att man tillochmed kan sakna en sådan sak ;)

Just nu sitter jag och cicci och kollar på idol och dricker te dagarna går lite fortare med henne i närheten, saknar även mina och camillas mullarkvällar hemma i hennes soffa så får ta och fixa en sån i veckan!!
har även varit en sväng på stan med pappa och anette och städat lägenheten vilken var väldigt välbehövligt eftersom det såg ut som en bomb slagit ner här hemma!!


kär!

Jag har tillbringat min helg med världens bästa...
dom bästa 3 dagarna på väldigt länge, jag önskar att don inte hade gått så fort bara för just nu sitter han på ett tåg och det kommer ta 11 veckor innan jag får hålla om honom igen. 11 veckor från den man tycker om mest känns som en mardröm, men vi kommer att klara det..
Men efter domhär 11 veckorna kan han glömma att ens få gå på toaletten utan mig ;)
Du betyder allt för mig!

lördagkväll!

Myskväll med Camilla står på shemat denna lördagkväll!
Underbart mysigt<3

Fredag

Trots lite för många vinglas i gårkväll pallrade jag mig iväg till skolan för lite fiske och avslappning!

Nu sitter jag i min säng hemma hos mamma efter att ha spenderat kvällen nere hos haglund med mkt bra folk.
I morgon blir det jobb och en och annan chokladboll kanske? ;)


                                                                         


                                                                           varje gång blir det likadant jag är trött på att bli besviken!


Långa nätter!

Nu sitter vi här i soffan med varsit vinglas i handen och kollar på idol och skrattar, En väldigt välbehövlig kväll för oss båda som man inte vill ska ta slut så vi satsar på en lång natt för att ladda upp batterierna igen, i morgon är det fredag vilket betyder helg för dom flesta dock inte för mig som ska jobba hela helgen!
nu ska jag åter igen rikta mina ögon på tvn, greppa mitt vinglas och skratta med den bästa!


who owns My heart

Nu ska jag packa om min väska tvätta av mig sminket och dra på mig en alledses förstor tröja och lämna röran här hemma och hoppas på att den är borta i morgon när jag kommer hem!
Jag ska spendera min kväll i soffan hos camilla. ikväll är det hon som ska få bli 2 år igen för en kväll.


olika världar

Japp så är det, dags att acceptera det.
Jag lever ett liv medans du lever två, jag beundrar dig som klarar av att göra det.
jag skulle inte vilja byta med dig för en sekund!


packar

min väska för en kväll/natt i Nora hos min mamma, jag ska släppa allt för ett tag och bli 2 igen jag ska låta mamma ta mina beslut och vara sådär lyckligt ovetande om vad morgondagen har att erbjuda! jag ska klaga på min förskylning som om det var det största problemet i livet just nu. och i morgon ska jag vakna och avundas min älskade lillebror vars  största problem faktiskt är en förskylning eller att han inte får äta 8 glassar innan middagen!

Håltimme

Skulle behöva plugga men jag orkar inte så istället sitter jag här framför datorn med underbara Emelie!


When the drugs don´t work no more, you get high on life!

På jorden finns ca 6,6 miljarder människor, 6,6 miljarder människor som alla har en dröm och kämpar för någonting, några med inställningen att dom kommer klara det och andra prcis tvärt om, många behöver hjälp för att kunna nå sina mål, men hur många är det egentligen som vågar be om den hjälpen? hur många är det inte som varje dag säger till sig själv det måste bli en ändring, men endå är kvar i det gamla, för det känns tryggast så med dom personerna man alltid har känt dom format än till den människan man är men inte vill vara.
dom val man gör som ung formar hur vi kommer leva våra liv senare.
tänk alltid en extra gång innan du gör nått..
varochvarannan tonnåring röker te.x och jag kan nästan lova att om 10 år kommer dom ångra sitt val att börja röka som dom gjorde när dom var 14, ett val som då var helt självklart eftersom alla andra gjorde det.

man är varken en fegare eller sämre människa om man ber om hjälp, tvärt om man vågar säga ifrån, vågar följa sina drömar och viktigast av allt vågar vara sig själv och tro på sig själv har man vunnit!



tisdag!

jag blir galen på alla baskelusker som hoppar på mig hela tiden..
just nu har jag sveriges hosta hos snart inga lungor kvar så min dag har spenderas i sängen och i camillas soffa!
Tur att någon vågar umgås med mig trots att jag är en ända stor smitthärd.
i morgon ska jag iallafall försöka pallra mig till skolan för att täffa mina underbara tjejer där!
väntar fortfarande på att få ett besked av en viss människa men det verkar vara väldigt svårt att lyfta luren och berätta vad som kommit fram till!!!
men nu ropar sängen godnatt!!

sjukt!

va nyss inne och läste på aftonbladet om lilla theo som misshandlades till döds av sin styvpappa medans mamman var på jobbet!
jag förstår inte hur en människa kan vara så full av onska.  ett liten oskyldigt barn..
i artikeln citerar dom styvpappan som säger att han inte "pallade" att theo tyckte om sin mamma mer än honom..
självklart tycker han om henne mer, det är ju hans mamma han erkänner också att han slagit theo i magen och sedan lämnat honom ensam i sängen ett antal timmar..
tänk vilken skuldkänsla den stakars mamman har och kommer ha resten av sitt liv..
Det är förjävligt!

Läs hela artikeln här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7771560.ab

ny vecka!

Hallo!
hoppas ni har haft en bra helg.
Min helg har varit tillmestadels toppen, men också innheållit lite för mycket nyheter som jag inte riktigt kan släppa. ett tag kändes det som att allt verkade falla på plats, men nu känns det lite som att vara tillbaka på ruta ett igen.. iallafall ett tag.. nått som känns skönt men endå förjävligt är att jag inte kan göra ett piss åt det, beslutet står i helt andra händer och för mig är det bara att "gilla läget". Alla har ett förflutet och det måste man ta ansvar för så är det bara..

Idag är det måndag och ännu en ny vecka, jag börjar den i soffan med feber och världens rethosta.. Värdelöst..
Hoppas eran måndag blir bättre!

Jag saknar min camilla något förskräkligt, så i veckan ska jag se till att kidnappa henne!!

Camilla Nilsson




Du gör allt så mycket lättare tack för att du finns älskade vän!

Dynamite!

hallo:)
mina senaste veckor har stavats camilla och det har varit hur mysigt som helst. båda två var sjuka nästan hela förra veckan så vi låg skavfötters i camillas soffa och kollade på biggest loser, one three hill och åt massa onyttigt :) på fredag åkte vi till nora och fredagkvällen spenderade vi först ute på noras gator för en redig långpromenad för att sedan sätta oss vid köksbordet hemma hos mamma och äta glass :)
lördagen jobbade jag forst och sen bar det upp till norvalla för att kolla på fotboll men sötan, påvägen hem tog vi en stödvila på cykelbanan i 45 minuter jag vet vi är normala ;)
nu sitter jag i soffan och kollar på röran som just nu infinner sig i min lägenhet, jag ska snart bege mig mot skolan och sedan sätta mig på bussen till nora för att spendera kvalitetstid med linnea. jag kommer lämna röran precis som den är så den kan välkommna mig när jag kommer hem i morgon, jag kommer ångra mig, svära åt mig själv för att jag inte tog tag i den innan jag åkte, men just nu när jag sitter här och kollar ut över golvet där engelskaboken ligger blandad med hårtorken och plattången känns det bra..
ha en bra dag mina kära vänner/F