Tisdag!

Hoppas ni har haft en bra dag Här har solen lyst hela dagen, måste säga att man genast blir på bättre humör när den kommer fram.

Emil är jätte sjuk så min dag har gått ut på att sitta i soffan och kolla på bolibompa men en jätte gnällig sötgöte:)

just nu ligger jag i sängen och kollar på mtv och dricker te med viktor eller ja jag kollar på tv och han har beslagtagit min telefon och spelar spel.

i morgon ska jag ringa min frisör och kolla om hon har tid för mig i morgon hoppas på det eftersom mitt hår börjar bli riktigt slitet nu. och på Fredag åker jag och Carro till stockholm och går på stan mysigt värre.
men nu ska jag återgå till tvn och tekoppen ha en mysig kväll
Kram/F


18 februari

Halloj :)
Hoppas allt är bra med er!
Jag snorar fortfarande och jag har plugg över örona men humöret håller jag fortfarande på topp, Ny klass nya vänner och nya möjligheter Det känns underbart!
just nu sitter jag i ett hav med böcker och anteckningar har seminarium i morgon, det handlar om politik och 1800-talets ideologier måste säga att jag är nervös dom andra i klassen har haft mkt längre tid på sig . som tur är så slutar jag direkt efter så går i skolan från 10 till 11 sen ska jag till nora för jag börjar jobba kl 2 och jobbar enda tills kl 6 men efter det blir det Fredagsmys.
ska försöka bli bättre på att uppdatera här många av mina kära vänner klagar på att jag aldrig gör det till mitt försvar får jag väl säga att Frisör tjejen med all tid i världen till bloggen har blivit en Sam tjej med ingen tid alls till något annat än studera och sova xD
Men nu måste jag ta tag i havet igen
Sov gott /F


haha

näsan rinner rösten är borta och mitt rum ser ut som ett slagfält Välkommen till min Söndag!!


Söndag!

halloj kände att det var dags att skriva här igen.
det har varit mkt fram och tillbaka när det gäller skolan och jag har varit på mötet hit och dit. men i onsdags bestämdes det att jag skulle få pröva betvet på risbergska, eftersom jag känner att frisör inte riktigt är nått jag vill satsa på vem vill tvätta bort möggel på gamla tanter? men jag ville heller inte börja om 1an igen med dom som är ett år yngre, men invar är en klippa och fixade så jag kunde hoppa in på risbergska utan att gå om så där har jag varit sen i onsdags. så min helg har gått ut på och tänka på hur jag vill göra och just nu lutar det åt risbergska eftersom jag får en bred utbildning och kan bli i stortsätt vad som helst :)
Det känns också som en otrolig möjlighet att verkligen börja om på nytt eftersom det har varit lite upp och ner på sista tiden.
men även fast jag är lite förvirrad så känns det som jag börjar komma till rätta. Jag kanske inte behöver det jag alltid trott jag kanske klarar mig själv? så just nu är det 10000% på framtiden Jag klarar ALLT!!

Hoppas ni har haft en bra helg :)/F