ny mobil ?

jag har bestämt mig för att jag nog ska sälja min  iphone eftersom jag inte har någon användning för alla saker som finns på den och det känns som jag kan ha roligare för pengarna jag betalar i månaden för att ha gratis internet och sånt. så jag har några modellar jag funderar på och vill gärna ha tips av er eller om ni kanske har nån som jag funderar på och kan berätta för och nackdelar (:



26/1

Så var det måndag igen , helgerna går alledes för fort enligt mig.
Jag tillbringade min helg med mina två favoriter Cecilia och D.
Skolan idag var skojj jag och oscar bakade bröd på hemkunskapen, och jag och malin var ute och gick på lunchen , Jag min klant sträkte foten xD
Nu sitter jag hemma med snyggmalin och vi ska baka chokladbollar men först ska vi äta en varsin macka, senare ska jag väcka min prins som har jobbat hela natten och tigga till mig en puss innan han åker igen.
ha det bra / F


C!

du vet att jag skulle kunna göra allt för dig, och att du betyder förfärligt mycket för mig, Du kommer alltid på nummer ETT!

F+C kväll!

Halloj (:
Skolan idag var okej, Förutom att jag är väldigt trött på en viss person som tror sig veta så mycket om mig.
Efter skolan Så gick jag hem och pussa lite på emil sen gick jag vidare till Cicci, och nu sitter vi och kollar på tv.
Ska försöka tvinga cicci att fixa mitt hår för det ser ut som en fågelskrämma ;)
D kanske kommer Till mig ikväll HOPPAS , Jag förstår inte hur jag kan sakna honom så mycket när Det inte ens var ett dygn sen jag pratade med honom. Dock så vart han lite små sur på mig och tyckte att jag var blond, Hmmm inte mitt fel att han är dålig och förklara (;
Imorgon ska jag upp till morfar och fixa mina gymnasieval.
ha en bra kväll / F




22/1

Halloj (:
Skolan idag var okej Förutom att erika blev sjuk och åkte hem :/ , jag hade styrelsemöte på morgonen så missade
b-tiden .
Efter skolan gick jag och malin och fikade på cafe centrum, Myys faktor på hög nivå, och vi hade så mkt att prata om eftersom hon har legat hemma och varit sjuk i några dagar.
Nu sitter jag och väntar på att D ska sluta jobba och komma hit och vara med mig, vet inte riktigt hur jag ska klara mig i stockholm utan honom en hel helg.
Nu ska jag Försöka få tag på min bästa vän Cecilia men hon verkar inte ha nånlust att svara, Hon kanske dansar föresten ? .
Aja ha en bra kväll Puss / F

21/1

Halloj (:
Cecilia har fått för sig att jag har börjat utnyttja henne (;
För igår fråga jag nämligen om hennes pappa vaknar lätt och jag fick svaret nej sen fråga hon varför och då berättade jag för henne att jag skulle komma till henne på natten eftersom jag skulle till min snygging och mamma blir så sur när jag kommer hem mitt i nätterna på vardagarna (;
självklart var hon ju då tvungen att ge mig lite dåligt samvete och säga att jag utnyttjade henne :P
Men det jag ville komma till med det här var iallafall att jag har världens bästa kompis och Hon heter CECILIA NORDSTRÖM Känn på det ni , Ni måste verkligen vara avundsjuka (;
Skolan idag var helt okej På gympan var jag ute och gick med william och pw, Och när vi var på väg till skolan igen träffade jag D, så nu klarar jag kanske en kväll utan honom Fast det är svårt.
Jag har ju som tur är min älskade cecilia (:
Nu ska jag plugga lite Hoppas eran dag var bra Pusss / F

plugg !!

Halloj (:
Skolan idag gick fort. Efter skolan har jag varit med erika , Vi har lagt mat Kyckling och klyftpotatis och erika gjorde en super god kall sås. Efter det var vi nere på gårn en snabbis och sen har vi pluggat , eller ja försökt att få in lite i erikas huvud iallafall. Ska göra ett nytt försök snart.
Viktor kom förbi en stund också med sin cocacola burk , jag tror faktist av maioriteten av alla gåner man ser honom har han en sån burk ihanden eller en snusdosa ;) .
D Åkte på att jobba inatt, Tycker inte riktigt om att han ska köra ner till växjö i det här vädret.
Men nu ska jag och erika gå ner och koka te och fortsätta plugga MVG nästa (:
Ha en bra kväll Puss / F


Måndag morgon

Godmorgon (:
Idag har jag hunnit mycket nu på morgonen för jag gick nämligen upp kl 6 i morse, Så jag har ätit frukost gett emil gröt och lekt med honom och kollan är endå förlite för att gå till skolan. Ringde nyss malin och hon hade inte ens börjat klätt på sig (:
Tänk att man istället för att plocka ordning på sina saker när man har tid så sätter man sig och bloggar (; Tur att mamma har ett bra morgon humör.
Efter skolan idag ska jag och erika Plugga vi har nämligen so prov i morgon. Sen vet jag inte om jag kanske ska träfffa D Bror på när han slutar att jobba .
Ha en bra måndag Pusss / F

18/1

halloj(:
Igår var vi ju som sagt och grattade anna som tog examen , sen var jag och malin ute och gick ,bakade sockerkaka och sen hyrde vi två filmer och slängde oss i soffan och kolla på dom först kolla vi på another gay movie och sen på step up 2.
Idag vaknade jag vid 10 och Fortsatte att packa ihop mitt rum , för nu är det inte långt kvar tills flyttlasset går, sen gick jag ner och börja plugga , har religons prov på tisdag och måste hålla kvar vid mitt betyg.
Nu ska jag gå in och kolla det sista inför gymnasievalen som ska vara inlämndade på torsdag, Det är inte en lätt sak att som 15 åring välja vad man vill utbilda sig till, Jag kommer nog iallafall söka omvårdnad eller handel, var ju inne på frisör ett tag men tror att jag skippar det , Det kan jag ju faktist plugga till senare om jag skulle vilja det fortfarande.
Hoppas ni har haft en bra helg och får en mysig söndagkväll Puss / F

Allt flyter.

jag och cecilia har nyss varit på bio, vi kollade på allt flyter, ingen film som jag rekomenderar precis men men .
Nu sitter jag och kollar på när pappa och camilla spelar wii. Ser ut som camilla kommer vinna (;
Imorgon ska vi till Lillanna För hon har tagit examen så nu är hon sjuksköterska GRATTIS :)

Hoppas ni har haft en rolig kväll (: Puss / F

Fredag!

Halloj:)
Det blev att stanna hemma idag med , jag har precis badat och nu sitter jag i soffan och väntar på att pappa ska ringa, ska nämligen dit ikväll, för på söndag åker han och jobbar och är borta en vecka.
Måste plugga lite idag med , har snart gjort klart svenskan , men har so prov på tisdag och jag har inte ens böckerna hemma som tur är skulle snyggmalin ta med dom från skolan idag (:
Men nu ska jag börja göra mig iordning ha en mysig Fredag
Pussss / F

Torsdag

Halloj (:
Idag har jag varit hos doktorn i örebro.Efter det åkte jag och mamma till marieberg och käka lunch och jag hann även springa in på gina tricot , och vila , på Gina köpte jag ett par jätte snygga slitna jeans och på vila en randig oversize Tröja , Bild kommer på det :) .
Nu har jag precis kommit hem och sitter i soffan med Emil . Hans framtänder i överkäken håller på att komma ut så han är jätte gnällig och äter på allt han kan komma åt.
Snart ska jag sätta mig och skriva lite mer på svenska arbetet , och kanske börja kolla lite på fakta till so uppsatsen.
Men nu börjar Emil bli otålig .
Hoppas ni har haft en bra dag och från en mysig kväll / F


Byxorna och Tröjan jag Köpte :)

onsdag och sjuk!

halloj (: i morse vaknade jag vid halv sex av att det känndes som att mina bihålor skulle sprängas, så det blev ingen skola för mig idag , istället har jag tillbringat min dag nerbäddat i soffan Och kollat på gossip girl.
Nu ska jag snart lägga mig i ett bad,och sen blir det nog soffan igen ;)
Nu kom mamma upp från grannen med maten , våran gas i spisen tog slut så hon gick gå ner och låna deras spis, och på köpet fick vi Annna och Kim som mat gäster :D .
hejhopp / F

Måndag

Halloj :) skolan idag Gick jätte fort, jaghade inställd engelska så jag slutade en timme tidigare (:
Nu ska jag springa till bussen och åka in till örebro där mamma Väntar
Hejhopp / F

Löshår

Jag köpte ett löshår för ca 2 veckor sedan men har bara använt det två kvällar, efter som jag inte trivs i det så jag tänkte sälja det .
Det är cholkadbrunt och 50 cm långt.
Jag har sytt på clips på det så att man lätt kan sätta i och ta ur, så på ungefär 5 minuter får man en jättefin förlänging.
Det finn också hår över för jag behönde inte allt , så det räker gott och väl till en hel förlänging även för dom som hat tjockt hår.
Jag köpte håret + klippsen För 900 kr och tänkte sälja det för 700 kr Så om nån är intreserad så kan ni skriva en komentar eller maila mig på [email protected]




11/1

Halloj :)
Idag så var mamma och robert i linde och då passa jag på att baka en blåbärspaj och gjorde en tacopaj så det fick dom när dom kom hem, Robert första komentar var: vad är det nu du vill ha för något ;)
Sen så gick jag ut och gick i regnet och blåsten med emil han somnade såklart ivagnen. Efter det så åkte mamma och jag och köpte hårfärg och fära håret mamma vart rödbrun himla snyggt på henne faktist , och jag var mörk :P
Nu sitter jag på golvet och kollar tapeter , det blir en lila och brun blommig :)

Nu sitter jag och väntar på att Kim ska komma upp och kolla på nått tv program han ville se , sen vet jag inte om Viktor kanske kommer förbi en sväng , den som lever får se ;)

Ha en bra kväll allihoppa pusss / F

Fredag!

Hallloj :)
Idag var det andra dagen iskolan men jag var inte där.
Jag var på sjukhuset och sen var jag med mamma på ikea.
Vi fick våra klasskläder idag ,dom var faktist okej och riktigt skööna. Snäll malin tog med mina hem från skolan.
Ikväll har Viktor varit här och kollat på let´s dance det var många deltagare men är inte riktigt lika säker på att nån av dom var så bra på att dansa :) Och jag som är så snäll gick ända till nöjesbutiken bara för att han ville ha godis , Det får  bli min god järning för idag ;)
Nej nu blir det tv igen ha en bra fredag kväll
Pusss /F

sista lediga dagen

Spenderar jag Hemma hos pappa han är dock inte hemma.
´Jag håller på att koka risrynsgröt och gör en kladdkaka Eftersom cicci kommer snart ,vi ska upp på stan och kolla lite sen så ska vi äta min goda gröt oc kaka och spela wi :)
Ikväll ska ja till nora och Träffa D Äntligen blää vad jag har saknat honom..
men nu ska jag duka och tända dom sista ljusen för snart kommer snyggcicci .

Ha en bra dag Puss / F


Godmorgon!

Nu sitter jag i min säng med en kopp te och kollar på mtv, Mamma och Robert är ute och går med Emil så Det är hur lungt som helst hemma (: .
Igår kväll va Cicci här och vi satt i köket och drack te och prata lågt in på natten , Jag älskar dig Cecilia Nordström!
Idag ska jag och cicci in till örebro tror jag , Jag har iallafall slängt ut pappa så vi har lägenheten och då tänkte jag ta chansen att spöa cicci på wi ;)
Kanske skulle tvinga med henne på bio i kväll med , Dock är det inte hennes favvo syselsättning men det går säkert om jag tar fram min rådjursblick (; .

Men nu ska jag dricka upp mitt te och sen ska jag gå ner och duscha.

Hoppas ni får en underbar dag Pusss / F

min julafton i bilder !


william,rickard och emil



Emil och jag


carina och Emil

robert, emil och lena

morfar och inna och ryggen av lasse och johanna

lena,william och rickard

robert


zaida

zaida och jag

åke

mormor

mamma och mormor

Anna-karin,peter,morfar,bea,hugo,max inna och Tomten .

måndag !

Halloj(:
Idag kom mamma upp med emil kl halv 9 ,Tack för den sovmorgonen ;)
Hon lämna honom somsagt i min säng och gick ner Jag försökte med tvn i 10 minuter men det var hopplöst han körde attac med sina nya tänder på min arm istället och jag lovar att det gör ont, har bitmärken i armen och han bara skrattar.
efter att ha stått ut plågeriet i 10 minuter gav jag upp och gick ner och gav han lite gröt.
Sen ringde min pappa och fråga om jag skulle följa med till farmor och farfar och äta så nu har jag precis kommit därifrån.
Tänkte lägga ut lite bilder från min julafton i kväll det börjar bli på tiden.
så kolla in ikväll :)
Ha en bra dag så länge Pusss / F

te kväll med cecilia.

halloj (:
Idag när jag vaknade var det 20 minus grader ute . Men inte bangar jag och sara för det inte ,Nejdå det var  på med understället och sen ut i kylan för en långpromenix och tro det eller ej men det var faktist mysigt.
När jag var på väg hem hoppa jag in hos min farmor och farfar en sväng och sa hej, Dom var faktist rätt pigga idag , jag har inte berättat det här för er men nu börjar det bli dax, För ungefär en månad sen fick jag reda på att min farmor har fått alzheimers och min farfar cancer i magen inte den roligaste julklappen precis. Men tillbaka till min dag, Efter jag hade varit där en stund så gick jag hem och åt lite mat sen var jag barnvakt åt thilde.
Sen så ringde cicci och jag gick dit vi drack te och kollade på tv , Otippat va ? ;)
Nu sitter jag isängen och ska snart sova,
Hoppas eran dag har varit bra men kanske inte fullt så kall.
Puss och Godnatt / F

nu har jag tagit kims dator IGEN!

Det känns nästan som jag bor här nere framför hans dator :P
men han har städat, och nu äter han så jag har faktist inte så dåligt samvete, han får väl lixom skylla sig själv när dom flyttar in i dörren mittimot min ?
Idag har jag inte gjort mycket alls , jag vaknade vid 12 och gick upp och gjorde en smoothie, sen kom mormor och hjälpte mig att sy på mitt löshår och som tack lagade jag pasta gorgonsolasås till henne, Jag kännde inte smaken eftersom jag är sjuk men dom andra tyckte att att det var gott.
och ikväll blir det nog gossip girl maraton för min del,Kim skulle ner på gårn men jag har ingenlust att gå ner dit .
vad ska ni göra ikväll?? (:

Men nu ska jag gå upp till mig och fixa iordning en fruktsallad Puss på Er / F

Twilight



Hur snygg är han inte :O ?
Och filmen är ju bara SÅÅ bra (:

första dagen på nya året

Började jag med att sova till kl 4 på eftermidagen eftersom jag fortfarande är sjuk.
jag gick ner och åt lite frukost och så gick jag upp och la mig igen och här ligger jag fortfarande :P
Kim kom upp ett tag och vi kolla på det okända och fredag hela veckan.
I morgon ska jag nog sdova hos min kära mormor om min feber vill gå ner , har ingen lust att smitta henne.
Men nu ska jag gå ner och borsta tänderna och gå och sova igen.
hoppas ni har haft en bra start på det nya året och får en bra kväll puss / F

Gott nytt år !

halloj , nu är det  2009.

min nyårsafton är väl inget att skryta över jag sov till kl halv 10 på kvällen eftersom jag har 38 graders feber.
Men jag träffade faktist D en stund på kvällen.

Men nu tänkte jag berätta lite om mitt ´2008 som har varit fyllt av det mesta,
Glädje, tårar, svek är ju bara några saker .
jag har framför allt lärt mig hur mkt folk kan förendras en som har varit en av ens bästa kompis kan helt plötsligt bli nått helt annat, och folk man knappt har kännt kan helt plötsligt bli nån man tycker om väldigt mycket .
jag kan inte säga att jag har mist en vän därimot kan jag säga att det aldrig kommer bli det samma igen, och det är inget jag kommer sträva för att det kommer bli heller .
Jag har också blivit ett år äldre och har helt andra värderingar om livet och åren går så fort nu, bara för nått år sen tyckte man att ett år var en evighet , men nu hinner man inte med längre. jag kolla på kort idag Från julafton 2005 och det känns som igår, men det var ju faktist 4 år sen , man blir nästan rädd när man börjar tänka så.
men nu ska jag ta och sova så kanske min feber går ner till i morgon .
Ha en fortsatt bra nyårsafton puss / F