Onsdag!

halloj.
iskolan idag hade vi som sagt föreläsning om shampoo, vi gick prova prudukterna på varandra så tiden gick rätt fort endå :)
efter skolan åkte jag med mamma till lindesberg och köpte födelsedags present till pappa och robert som båda fyller år i morgon :)
efter linde gick jag till ciccibus en sväng och nu har jag precis bakat dumlemuffins och sitter och kollar på idol med mamma :)

tror erik kommer förbi en snabbis snart också men nu ska jag fortsätta kolla på idol med mamma :)

puss och godnatt /F

ny dator!

tjolahopp:)
igår fick jag en ny dator av min älskade pappa så nu kör vi igång med bloggandet igen :)

skolan idag var inte så händelserik fick sluta 1timme och 20 minuter tidigare eftersom våran svenska lärare skulle göra nått och jag hade glömt min dator hemma.

ikväll skulle jag egentligen ha pluggat men jag har verkligen inte ro tilll att sitta stilla och läsa om massmedia :p så det sluta med att jag och erik tog en promenad runt spåret på norvalla och sen åkte vi lite bil.
nu ligger jag i sängen och har precis duschat. i morgon måste jag ta 20 i 8 bussen in till skolan för att sen sitta och lyssna på en föreläsning och shampoo känns i givande. innan jag började på frisör programet trodde jag shampoo var just shampoo men oj så fel jag verkar ha :P

men nu ska jag blåsa håret och sen ska jag pussa kudden, sovgott/F

halloj!

just nu sitter jag i skolan och har svenska. vi håller på med en tidnig men ingen i våran grupp är särskild intreserade :P .
efter skolan ska jag troligtvis följa med Kariana till frisören och sen ska jag hem och klippa mamma eftersom jag var och hämtade min sax idag :)

men nu är det dax att göra någon nytta hejhopp/F


Söndag!

hallo!
Oj vad jag är dålig på att uppdatera. Skärpning FRIDA!

egentligen skulle jag ha åkt till stockholm ihelgen men jag vart sjuk så jag har spenderat min helg hemma.
imorgon är det skola igen och jag och linn ska gå och hämta våra saxar vi beställde.

idag vet jag inte riktigt vad som händer ev ska jag gå ut och gå med malin , har inte träffat henne på jätte läge så vi har nog endel att prata om :P
och jag skulle också behöva göra min matte som jag verkligen inte har orkart att ta tag i utan skjutit det framför mig till sista dagen, Inte bra !.

men nu står emil och drar i mig , ha en bra söndag :) / F